Cala Sant VicençEu MollFormentorMunicipiPollença

Cauen les reserves turístiques a Pollença pel coronavirus

Les agències de lloguer vacacional es mostren preocupades davant la situació, però no perden l'esperança

Des de fa unes setmanes les reserves de les cases de lloguer vacacional s’han paralitzat. I ho han fet en sec. Ara bé, en cap dels casos s’han cancel·lat les vendes ja confirmades anteriorment, una dada molt optimista davant aquest escenari. És necessari posar en relleu que els fets coincideixen amb l’anunci dels primers casos de coronavirus a Mallorca. La situació és preocupant, però no es perd l’esperança i creuen que els turistes sí que vendran. A més, des de les agències confien que d’aquí a un mes, quan s’inicii la temporada, això ja hagi minvat.

Però els efectes negatius del coronavirus no acaben aquí. Aquesta matinada, l’aerolínia low cost britància Flybe ha fet pública la cancel·lació de tots els seus vols. Des d’avui mateix que no operaran cap trajecte. Per tant, la decisió presa obligarà a centenars de britànics que confiaven en la companyia a quedar a terra o comprar un bitllet amb una altra aerolínia. Aquesta conseqüència no afecta directament a cap dels nuclis urbans pollencins, però sí que hi pot tenir un impacte negatiu alhora que arribin alguns turistes.

  • Aquí es pot consultar el seu comunicat

Ara mateix, està per veure quines seran les conseqüències finals de la presència del coronavirus o covid-19 a Mallorca. Igual que és impossible saber com afectarà la saltu de les persones i quan deixarà de contagiar-se, és difícil de calcular el seu impacte sobre l’activitat econòmica de l’illa. Ara per ara, a Pollença està ralentitzant les reserves de les cases amb una finalitat turística.


Informació relacionada amb l’impacte del coronavirus a Pollença

El propietari del grup Miquel Cifre SA i també president de l’Associació de Veïns del Moll ja ens en feia cinc cèntims en una entrevista realitzada abans que el brot del Covid-19 arribàs a Mallorca. En aquest enllaç, Miquel Cifre: “Són les administracions que han de donar les solucions”, el podeu tornar a escoltar.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button