Municipi

Aya, de 13 anys, llegirà el manifest feminista de dia 8

La jove destaca per reivindicar la necessitat d'assolir la igualtat entre homes i dones

La jove Aya Dahmany llegirà el manifest feminista a Can Llobera el 8 de març, el Dia de la Dona. Ella és una al·lota de 13 anys i que actualment cursa 2n d’ESO a l’IES Clara Hammerl. La regidora d’Igualtat, Bianca Aguilar, assegura que té una consciència social molt forta i que sobresurt per les seves idees sobre el feminisme. Especialment destaca per la ferme reivindicació d’assolir la igualtat entre homes i dones.

La lectura tendrà lloc a les 12’00 h del migdia a la biblioteca municipal. Allà, Aya llegirà el manifest elaborat pel Consell de Mallorca, al qual incorporarà alguns dels seus principis. Aguilar ens ha explicat que hi ha coses que la jove vol transmetre i que no apareixen a l’escrit institucional.

Per què n’Aya?

La regidora d’Igualtat ha assegurat que quan van sentir parlar a la jove per Ràdio Pollença els hi va sorprendre l’interès que mostrava vers el feminisme i la igualtat. A més a més, ella no té por a parlar en públic. És per això que li van proposar fer la lectura, oferta que va acceptar encantada.


Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

Back to top button