Alternativa per PollençaEu MollJunts AvançamMunicipiUnides Podem

Polèmica actuació al Ball de Màscares del Moll

El DJ responsable de l'espectacle, Óscar Romero, assegura que l'espectacle és apta per a tots els públics

Podem, Junts Avançam i Alternativa critiquen l’actuació d’una performance divendres passat al Ball de Màscares. Asseguren que va ser un espectacle eròtic denigrant per a “la integritat de les dones” i que contribueix a reforça el tan estès estereotip de la dona com un “objecte sexual”. A més, lamenten que l’exhibició es dugés a terme en un espai on hi havia menors.

També ataquen durament a l’Ajuntament de Pollença, en especial a Andrés Nevado (Unió Mollera Pollencina), per haver finançat amb recursos municipals l’espectacle que incloïa l’actuació de la ballarina. Així mateix, els partits opositors exigeixen una disculpa pública del regidor. Consideren que és intolerable que una “administració pública compromesa amb la igualtat” permeti aquestes actuacions.

Óscar Romero i Andrés Nevado responen així

El DJ Óscar Romero assegura que “li sap greu” aquest malentès. Ell és el responsable del show Romeromanía que es va oferir el divendres a l’envelat del Moll, on hi actuava Yajaira. Explica que aquesta actuació és apta per a tots els públics, el que es justifica en què s’ofereixi a hotels de tot tipus en els quals hi ha la presència d’infants.

I per altra banda, davant les acusacions i requeriments, Andrés Nevado s’ha pronunciat sobre els fets. En un comunicat explica que des de l’Ajuntament no estaven assabentats de com seria exactament l’espectacle, amb el qual no estan “per res d’acord”. Admet que si s’hagués informat, podria haver “evitat aquest terrible episodi”. “No ha estat una contractació explícita d’un espetàcle eròtic”, es justifica. És per això que demanen disculpes públiques i lamenta “enormement aquest succés”.

En nom de l’àrea d’Igualtat, gestionada per la també mollera Bianca Aguilar, ha assegurat que no és una passa enrrere en aquesta àrea. Més aviat ho ha titllat d'”error desafortunat” del qual aprendran per poder “avançar cap a una igualtat efectiva i integral de la dona”. Aixó és la resposta directa i concisa a l’afirmació dels partits a la oposició:

“L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Pollença que ha de ser transversal i promoure polítiques d’igualtat i d’erradicació del sexisme en les seves múltiples formes, manca de sentit si el propi Ajuntament organitza i finança aquests espectacles”

Comunicat de Podem Pollença, Junts Avançam i Alternativa per Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X