Eu MollMunicipi

Ràbia col·lectiva contra Costes per no voler reparar els danys de ‘Gloria’

Tomeu Cifre: "que Aina Calvo agafi el bou per les banyes i doni solucions a tots els municipis afectats"

Ni el Govern estatal ni la Demarcació de Costes assumiran les despeses de reparació dels danys ocasionats pel temporal ‘Gloria’ de finals de gener. Els ajuntaments hauran de cobrir íntegrament aquests costs, fet que no els hi pertoca. Cal recordar que el manteniment d’aquests espais és competència dels òrgans esmentats a l’inici.

És una decisió irresponsable que agreuja la situació, fent encara més punyent la tensió entre l’Estat i les Illes Balears. Entre altres incoherències, destaca la promesa de Sánchez durant la seva visita a les zones més afectades del llevant mallorquí. El president espanyol va assegurar que la recuperació d’aquests espais era prioritat, pel que es destinarien 4,4 milions d’€ per fer front a les despeses que se’n deriven. Així mateix, fa només tres dies el Ministeri per la Transició Energètica i Repte Demogràfic declarava que les obres per reparar els danys ocasionats per ‘Gloria’ eren una “emergència”.

És una preocupació….

L’Associació de Veïns del Port de Pollença rep amb preocupació aquesta notícia. El president, Miquel Cifre, ha explicat que la primera línia és la imatge que cerquen els turistes i, per tant, ha d’estar ben cuidada. És per això, que s’estan posant en contacte amb l’Ajuntament per arribar a un acord i trobar la manera de col·laborar. Només d’aquesta manera podran començar a treballar i assegurar que el passeig i la platja estiguin a punt per començar la temporada.


Mostra més

Articles relacionats

Back to top button