MunicipiPollença

Juan Pedro Yllanes visita Teixits Vicens

Toni Morro, director general d'indústria, també ha estat al taller per conèixer com treballen i quins són els seus projectes

El vicepresident del Govern de les Illes Balears i conseller de transició energètica i sectors productius, Juan Pedro Yllanes, i el director general d’indústria, Toni Morro, han visitat avui migdia Teixits Vicens. El gerent de l’empresa, Tomeu Fuster, ens ha explicat que els polítics volen conèixer amb profunditat com treballen, quin tipus de feina realitzen i quins són els seus projectes.

Així mateix, des de l’empresa pollencina demanaran a Yllanes i Morro més col·laboració per tal d’incentivar el comerç no hoteler al municipi. Fuster ha destacat que volen propiciar que la temporada turística començi abans, ja que seria molt beneficiós per tots els altres comerços. “Tot és una roda”, ens ha assegurat. Ara bé, també els hi comunicaran la idea que hi ha altres empreses productives que necessiten ajudes.

Juan Pedro Yllanes es va interessar per Teixits Vicens a la London Design Fair d’aquest setembre passat, on hi acudien amb altres comerços illencs baix el nom de ‘Balearic Islands: Made in Mallorca’.

Imatges de la jornada a Teixits Vicens

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button