Municipi

Surt igual de car anar fins a Palma que a Ciutadella

Una persona de Pollença paga 6'75 € per trajecte en els dos casos

13 € són els que ha de pagar una persona sense targeta intermodal per anar i tornar des del Moll fins a Palma. I en el cas que sí es disposi de dita acreditació, el preu és de 6,75 €. Unes tarifes desorbitades si tenim en compte que es tracta d’un servei públic. Així mateix, la situació es torna encara més insostenible quan descobrim que ens surt igual de car anar fins a Ciutat per visitar al metge que anar a fer una caldereta a Ciutadella.

Per anar a dinar a la ciutat menorquina i després tornar fins a Pollença ens toca pagar 13,5 €, el que correspon a 6,75 € per cada trajecte. És a dir, el mateix que pagaríem per arribar des de casa nostra fins a Palma en un viatge de també dues hores. Ara bé, la diferència radica en què en el segon cas feim ús d’un servei privat.

Tenint aquesta informació, és necessari reflexionar sobre la situació del transport públic a Mallorca. Ni les tarifes ni els horaris contribueixen que se’n faci un ús actiu i constant. A això se l’hi ha de sumar la mala connexió entre els diferents municipis.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button