MES -ESQUERRAMunicipiPolítica

Junts Avançam demana un debat públic sobre la reforma del Capitol

"Cal analitzar si val la pena fer aquesta gran inversió per un espai que no solucionarà la demanda d'un espai cultural cobert"

Junts Avançam afirma que tot i invertir gairebé 4 milions d’€ per reformar el Capitol, no podrà cobrir les activitats culturals previstes. És per això que demanen a l’Ajuntament que celebrin un “debat públic, obert, transparent i amb experts per definir el projecte”. I que ho facin abans de comprar els 95m2 de la planta baixa.

Reiteren que “cal analitzar si val la pena fer aquesta gran inversió per un espai que no solucionarà la demanda d’un espai cultural cobert”. El partit liderat per March recorda que la reforma de l’antic cinema reduirà l’aforament. També argumenten que les petites dimensions de l’escenari no permet actuacions de grups amb més de sis integrants, aproximadament.

Per sustentar la demanda d’un debat públic, expliquen, que als 850.000 € invertits per comprar el primer pis del Capitol s’hi han de sumar més despeses. Estimen que encara s’hauran de pagar 450.000 € per adquirir la planta baixa, 2.300.000 € de reforma i 400.000 € de redacció de projectes i equipament de la sala.

Miquel Àngel March ens ho explica amb més detall

Tomeu Cifre també reacciona a la petició de Junts Avançam

Tomeu Cifre torna a parlar sobre la construcció del nou PAC a Pollença
https://www.facebook.com/juntsavancam/posts/3066216903406760
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button