Municipi

L’Ajuntament suggereix a les associacions de la tercera edat que es fusionin

Destacar la constitució el Consell de Joventut i que l'estació de busos s'haurà d'ampliar de cara a l'any que ve

Unificaió de les associacions de la tercera edat?

L’Ajuntament de Pollença proposa a les associacions de la tercera edat que s’unifiquin en una sola, com ja s’ha fet a molts altres pobles. Tomeu Cifre ha explicat avui dematí a Ràdio Pollença que d’aquesta manera es podrien concentrar els esforços econòmics i d’atenció, el que garantiria el desenvolupament d’un major nombre d’activitats de més qualitat i una flota d’infraestructures més àmplia. Durant una conversa amb Som Pollença, el batle també ha assegurat que si fos així, la institució municipal podria incrementar el finançament i les ajudes públiques cap a aquesta associació en particular, ja que no hauria de dividir els seus recursos.

De cada vegada, les entitats socials públiques i privades que donen suport a les associacions de persones majors pollencines, com ara Sa Nostra, Caixa Colonya o l’Ajuntament, tenen més dificultats per finançar-les. És per això que Cifre els demana hi demana que es replantegin seriosament aquesta suggerència.

Consell de Joventut per Pollença

Divendres 13 hi haurà la primera sessió del Consell de Joventut per Pollença al Club. Està obert a tothom i té tres objectius molt clars a assolir durant aquesta trobada: respondre a les propostes que es van fer durant l’assemblea oberta el dia 5 de novembre, constituir el Consell Jove i impulsar les primeres propostes.

Ampliació de l’estació de busos

Els serveis del TIB s’ampliaran a partir del gener a tota la zona nord de Mallorca. Com ja van explicar fa uns dies, es doblaran les línies de busos i Pollença es convertirà en la primera aturada d’aquestes. Això suposarà que l’afluència de passatgers i vehicles sigui més nombrosa del que estem acostumats, especialment durant l’estiu. És per això que l’Ajuntament considera necessari que l’estació de busos s’amplii, i troben l’única solució en fer-ho dins Can Conill.

I aquí radica el problema. Encara segueixen en peu de guerra amb la Conselleria de Salut sobre si el nou PAC es construirà a Can Bach o a Can Conill. Si la institució insular decideix construir-lo a Can Conill, serà impossible l’ampliació de l’estació de busos. Segons ens ha explicat Tomeu Cifre, no hi ha cap alternativa possible, ja que l’Ajuntament no té cap solar disponible.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button