Junts AvançamMunicipiUnio Mollera Pollencina

Pollença incorpora un altre vehicle elèctric

La nova furgoneta és respectuosa amb el medi ambient

Pollença compta a partir d’avui amb un nou cotxe elèctric. Es tracta d’un monovolum Peugeot Partner Tepee que permetrà a l’Ajuntament estalviar-se un 40% en consum i un 30% en manteniment. Destacar que el vehicle, el qual s’ha adquirit al concessionari pobler Nadal Comas, no emet CO2: és respectuós amb el medi ambient.

L’adquisició ha estat possible gràcies a la subvenció que va atorgar el Consell de Mallorca a Pollença quan governava Junts Avançam i Unió Mollera Pollencina, és a dir, durant la legislatura anterior. Amb aquesta, l’Ajuntament només ha pagat 7.000€ dels 20.000€ que costa el vehicle en qüestió.

És una iniciativa que van emprendre per tal de lluitar contra el canvi climàtic, pel que durant el mandat anterior ja van promoure la incorporació d’una moto elèctrica per la Policia Local i la instal·lació de cinc punts de recàrrega. També van impulsar polítiques d’estalvi energètic, les que han de ser prioritat segons Miquel Àngel March, portaveu de Junts Avançam i ex-batle, creu que la institució municipal té al seu abast contribuir a aquesta millora, sobretot en matèria de “reduir les emissions de C02”. March espera que “el nou consistori segueixi apostant per les energies renovables i l’estalvi energètic”.

El regidor de l’àrea de Serveis, Andrés Nevado, ha afirmat que l’objectiu de l’Ajuntament és anar incorporant vehicles elèctrics de manera progressiva i substituir la flota automobílistica actual. Volen “contaminar menys”, però per augmentar el nombre de cotxes elèctrics primer s’ha de “comprovar que siguin relament competents”.

L'Ajuntament adquireix un monovolum Peugeot Partner Tepee. Un vehicle 100% elèctric i 0% d'emissió de CO₂ amb el qual s'…

Gepostet von Ajuntament de Pollença am Dienstag, 26. November 2019
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X