Municipi

‘Can Cuarassa’ i ‘365’ reben la distinció de Plat Michelin

'Argos' perd l'Estrella Michelin

Can Cuarassa‘ i ‘365‘ se sumen a la llista de restaurants que ostenten la distinció de Plat Michelin. Es tracta d’una categoria que es va incloure a la prestigiosa guia ara fa dos anys i que premia una cuina de qualitat. A les Illes Balears no només ha rebut la distinció el local del Port de Pollença, sinó que són 34 els restaurants que conformen l’extens catàleg de premiats.

Ara bé, ‘Can Cuarassa’ no és l’únic que s’ha vist afectat per l’entrega dels premis de la Guia Michelin a Eu Moll. Hi ha un altre restaurant que ha patit les conseqüències d’aquesta nova entrega i redistribució dels prestigiosos distintius.

‘Argos’ perd l’Estrella Michelin

‘Argos’ es queda sense Estrella Michelin, guardó que ostentava des del 2016. La distinció s’havia atorgat al restaurant de l’Hotel La Goleta del Port de Pollença quan el xef Álvaro Salazar estava al capdavant del projecte. Ell va impulsar una cuina avantguardista sense perdre mai l’essència d’allò més tradicional i va fer dels productes del mar i la terra els seus millor aliats durant aquests anys.

Ara bé, a principis del 2019 Salazar va abandonar Argos per embarcar-se en un nou projecte, el ‘Voro’ de l’Hotel Park Hyatt de Canyamel. Projecte que ha desbancat ‘Argos’ de la guia Michelin i s’ha emportat el prestigiós guardó culinari.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button