MunicipiPollença
Destacat

El canvi de temps ha permès aprofitar el capvespre de La Fira

Sí que es faran totes aquelles activitats programades en un espai cobert

La pluja s’ha convertit en la principal protagonista de La Fira, tot relegant els estands, les atraccions i les activitats al descobert a un segon pla. Les previsions meteorològiques s’han complit al cent per cent i han acabat amb les esperances d’alguns firaires qui, encara optimistes, anhelaven una treva climatològica.

Segons ens ha explicat el regidor de fires i festes, Miquel Llobeta, només aquelles activitats programades a l’aire lliure han quedat suspeses. També els expositors han decidit no sortir avui al carrer. Ara bé, els esdeveniments que s’havien de celebrar en un espai cobert es mantenen en peu.

La Presidenta del Consell Catalina Cladera ha visitat La Fira

Tot i les adversitats, l’organització ha estat capaç d’adaptar-se i ha modificat part del programa perquè l’esforç realitzat durant aquests mesos no es perdi per complet. Avui dematí, a primera hora, les autoritats s’han reunit a la Cooperativa Pagesa de Pollença per gaudir del concurs de galls i berenar en comitiva. Tot seguit han visitat els expositors del claustre de Sant Domingo, lloc que queda resguardat de l’aigua. Recordar que inicialment, els regidors de l’Ajuntament de Pollença, els representants del Consell i del Govern, els coronels de la base militar i els agents de la Guàrdia Civil havien de fer una ruta per tota la fira acompanyats dels xeremiers.

La Fira 2019, un esdeveniment atípic

Miquel Llobeta ha afirmat que “és una fira típica i atípica” alhora. Típica perquè “és normal que plogui en aquest temps”, però generalment el bon temps protagonitza La Fira de Pollença. “Atípica” perquè normalment no plou per aquestes dates, és un fet gairebé excepcional. Així mateix, Llobeta desitja que “el temps acompanyi en la mesura del possible”.

El regidor de fires i festes ha explicat que, per ara, el firó de dilluns no es suspèn. Si la meteorologia ho permet, el programa establert es complirà. Ara bé, si la pluja torna a arrencar, s’hauran d’adaptar a les noves condicions.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button