Eu MollMunicipiPolíticaPollençaTots per Pollença
Destacat

Tots per Pollença votarà i decidirà sobre la construcció del nou PAC a Can Bach

El partit encapçalat per Tomeu Cifre es retira del recurs contenciós contra la cessió de Can Conill a la Conselleria

Tots per Pollença finalment sí que podrà votar i debatre sobre la construcció del nou PAC al solar de Can Bach. Durant la legislatura anterior, el partit encapçalat per Tomeu Cifre i els Populars de Pollença van interposar un recurs contenciós per impugnar la cessió de Can Conill a la Conselleria de Salut. Però això els obligava a abstenir-se d’intervenir en el debat sobre el futur del centre sanitari. És per això, que Tots per Pollença ha abandonat el procediment. Així, només el Partit Popular queda privat de decidir quelcom sobre el solar públic.

Tomeu Cifre està convençut que el centre sanitari se consturirà als terrenys de Can Bach i se n’ha assegurat la majoria plenària. Considera que aquest solar és el més indicat per situar-hi el PAC. També ha especificat a Som Pollença que la majoria de pollencins i pollencines prefereixen que el centre se situï en aquest espai i no a Can Conill. Entén que així ho van demostrar a les eleccions municipals celebrades el 26 de maig.

No s’han fet les inversions de millora al PAC d’Eu Moll

L’actual batle també ha aprofitat l’ocasió per explicar que des de Tots per Pollença “estan decepcionats” amb la Conselleria de Salut. S’havien previst unes inversions de millora al PAC del Port de Pollença, les quals no s’han fet. I no tenen “cap intenció” de fer-les, assegura.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button