Eu MollMunicipi

Requisen 12 embarcacions per fondejar de manera irregular al Port

L'Ajuntament de Pollença també ha retirat al voltant de 150 residus de fondeig que suposaven un perill

L’Ajuntament de Pollença ha requisat 12 embarcacions que fondejaven de manera irregular a la platja d’Albercuix i ara estan custodiades per la institució a l’espera que els seus propietaris les reclamin. També han embargat quatre vaixells més perquè invadien la zona destinada als banyistes. Davant aquesta mesura, uns 91 propietaris han procedit a la retirada voluntària de les seves embarcacions a la zona.

L’Ajuntament també ha requisat al voltant de 150 residus de fondeig. La majoria d’aquests son blocs de formigó que estaven submergits a la costa del Port de Pollença. Aquests són elements perillosos per l’ecosistema i pels banyistes.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X