MunicipiPollença

Mantenim una conversa amb Miquel Amengual, historiador pollencí

Guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona 2018

Aquest mes de febrer s’han lliurat els premis Ciutat de Barcelona 2018. Un dels guardonats amb aquesta distinció, és l’historiador pollencí Miquel Amengual Bibiloni. La batlessa barcelonina, Ada Colau, ha estat l’encarregada de lliurar-li el Premi Ciutat de Barcelona 2018 Agustí Duran i Sanpere d’Història. El jurat professional l’hi ha concedit per la seva tesi doctoral. Ha estudiat la immigració francesa a l’àrea de Barcelona durant cinc segles de l’època moderna. A l’entrevista que es troba al vídeo inicial, Miquel Amengual ens explica com va viure el moment.

Entrega del premi

Miquel Amengual recull el Premi Ciutat de Barcelona

Aquí teniu el moment on l'historiador pollencí Miquel Amengual (Miquel de la Mel) va recollir de mans de la batlesa de Barcelona Ada Colau Ballano el Premi Agustí Duran i Sanpere d'Història de Barcelona.Imatges de: betevé

Gepostet von Som Pollença am Sonntag, 17. Februar 2019
Moment en què es lliura el premi a Miquel Amengual
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X