Cala Sant VicençMunicipi

Cables elèctrics i pals de corrent pels carrers de Cala Sant Vicenç

Indignació per aquesta situació entre els veïnats i veïnades

L’Ajuntament de Pollença ha fet una gran inversió per millorar la connexió i la telefonia de Cala Sant Vicenç. Però la indignació és de cada vegada més gran entre els habitants d’aquest indret. “Una despesa milionària per un resultat tercermundista”, és el resum que en fa una veïnada de la situació a Som Pollença. “El problema és amb les empreses de telefonia i GESA, l’obra en si és impecable, tant al projecte com a la seva realització”, ens afirma un altre veïnat.

Com mostren les imatges, l’empresa que ha realitzat les obres ha deixat Cala Sant Vicenç en un mal estat notable. Els cables elèctrics estàn a la vista de tothom i els pals de corrent enmig de la voravia. Escenari que, com és ben normal, indigna a tots els veïnats i veïnades de Cala Sant Vicenç

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X