MunicipiPollença

U Pi ja és coronat

Samuel Rosende puja els 19 metres que separen el terra de la copa

Des de Ternelles a la Plaça Vella de Pollença. Cinc quilòmetres acompanyats d’aigua són els que ha recorregut u pi aquest dijous perquè pollencins, pollencines i curiosos puguin disfrutar un any més del Sant Antoni més singular.

Ben d’hora s’han reunit a Ternelles ls santantoniers i santantonieres més fidels per baixar el pi de 19 metres fins al municipi. Com és habitual i ja va passar el dia 9, els xeremiers s’han tornat a encarregar de la banda sonora. Com si d’un peregrinatge es tractàs, multitud de persones han fet comitiva per acompanyar el protagonista fins a l’escenari que veurà com coronen el pi, que enguany sí que té gall.

https://www.facebook.com/sompollenca/videos/293617204682283/
Una multitud trasllada durant el matí el pi de Sant Antoni des de Ternelles fins a Pollença

La tradicional celebració no presentat cap incident. Tenir un pi d’unes dimensions raonables ha facilitat l’entrada d’aquest a la Plaça Vella. La rompuda de l’any passat queda així en una anècdota particular.

Cap a les 19,30 hores, u pi ha entrat a la plaça i s’ha preparat tot perquè valents i valentes intentin arribar a la cima. L’entrada ha estat fàcil. Una sola maniobra ha estat suficient.

Dues hores i mitja després que el pi entràs a la Plaça Vella, Samuel Rosende s’ha convertit en l’heroi capaç de culminar la copa de l’arbre. Després que alguns joves intentassin fer-se amb l’objectiu, la sort ha jugat al seu favor i ha aconseguit arribar dalt de tot. Samuel s’ha emportat el gall, viu, que es trobava a la copa de l’arbre. També ha estat obsequiat amb 200 €.

https://www.facebook.com/sompollenca/videos/609570449513039/
Samuel Rosende corona el pi de 19 metres
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button