MunicipiPollença

19 metres per coronar U Pi de Sant Antoni a Pollença

Ternelles torna a ser l'escenari per tallar el pi amb més tradició

Ternelles torna acollir la prèvia de Sant Antoni de Pollença. Avui dematí, entre xeremiers i taleca, han tallat el pi que serà coronat dia 17 i tornarà a protagonitzar una de les festes més arrelades del municipi. Els encarregats de triar-lo han fet memòria i han tengut molt present les imatges de l’any passat. El pi es va rompre just entrant a la plaça Vella. Els carrers de la vila són estrets, pel que les dimensions de l’arbre no poden ser excessives.

Davant això, U Pi de Sant Antoni d’aquest any tendrà una alçada de 19 metres. Enguany, els molleros i les molleres hauran d’escalar més que no els pollencins i les pollencines. Com ja està explicat, ells van triar un pi de 22 metres.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X