Site icon Som Pollença

Dos jugadors del Bàsquet Pollença, líders en anotació a lliga Inter-Illes

Sergi Muñoz

Enguany el C.B Pollença gaudeix d’haver fet una passa envant més en els èxits del club. Per fi ha retornat un equip sènior al bàsquet Inter-Illes.

Després de l’ascens de l’any passat aconseguit per l’equip sub-23, aquest any el Bàsquet Pollença ha aconeguit armar-se de grans jugadors i del pressupost necessari per viatjar a les Illes veïnes a disputar la lliga Escribano.

I de moment, tot i portar sols dos partits disputats (una victòria i una derrota), el seu joc i els seus jugadors ja demostren el seu potencial.

En Marc Gustràn i en Tomeu Llobera es troben al pòdium d’anotadors de la lliga en segon i tercer lloc. Però és que sols els supera un jugador qui no es qualsevol: Nacho Martín.

Jose Ignacio Martín ha sigut un jugador amb una trajectòria de formació i professional a la que pocs privilegiats poden arribar. Ha jugat a la lliga ACB 352 partits i logrà amb la selecció sub-20 la medalla de plata a l’europeu de bàsquet del 2002. Ara, en aquesta lliga balear i als seus 40 anys, el segueixen dos pollencins ben jovenets. Perquè no sols el seu mèrit és estar a aquest top-3 d’anotació perseguint a l’estrella de la lliga, sinó que els dos jugadors del bàsquet Pollença són encara de categoria ‘júnior’.

Nascuts al 2006, el pivot (Gustràn) i el base (Llobera) ténen encara molt bàsquet per davant. Però no deixa de ser un orgull per al seu club i per Pollença que estiguin ajudant al seu equip a aconseguir nous èxits a banda de guanyar-se amb mèrit un lloc als més valuosos de la lliga.

L’equip sènior Inter-Illes del Bàsquet Pollença trepitja fort a una lliga on ha guanyat el primer partit per sis punts, i ha perdut el segon com a visitant pels mateixos punts. La perspectiva de futur és bona després del bon joc d’aquests dos partits en una lliga on estàn debutant. Que tinguin sort!

Exit mobile version