EsportsMunicipi

Avui, dos equips de futbol 7 d'empreses del municipi es juguen la vida en un partit d'alta intensitat

El partit es disputarà a les 20:30 a l'estadi municipal de Pollença

La competició de Fubtol 7 d’empreses és tot un clàssic ja dins del municipi. Fa anys que equips del municipi participen a aquesta lliga, havent arribat a anar inclús a varis campionats d’Espanya.

Enguany, per exemple, un d’aquests dos equips; el ‘Panord-Rentacar Formentor’, ja hi està classificat per haver guanyat la copa de la competició.

Per la seva banda, l’altre contendent d’aquest matx, l’equip ‘M.Collins-Marbres Cuixach’, el que vol es disputar-lis el lloc per a la copa d’Espanya de l’any que ve i es que qui guanyi la lliga, es reserva una plaça per a aquest esdeveniment de la propera temporada.

Aquesta lliga es troba de la següent manera: un triple empat amb només diferència de gols és la que manté una pugna entre tres equips, un del qual avui pot despenjar-s’hi; qui perdi el derbi pollencí:

Taula de la classificació dela lliga futbol 7 d’empreses

Els resultats precedents entre els dos equips són un 3-0 a favor d’ ‘M.Collins-Marbres Cuixach’ en començar la temporada. Al gener tornà la moneda ‘Pa Nord- Formentor Rentals’ per imposant-se per 5-1. I finalment fa tres setmanes tornà a guanyar ‘Pa Nord-Formentor Rentals’ per un justet 1-0.

Si bé a la lliga regular M.Collins-Cuixach quedà primer, a aquesta fase de grups pareix que ‘Pa Nord-Formentor’ duu més bona carrera. No obstant, ambdós equips avisen que avui la lluita serà aferrissada i que, per molt que la majoria de jugadors d’ambdós equips o bé han coincidit com a jugadors de l’equip municipal F.C Pollença i Port o bé són amics, avui no faràn presoners i es disputaràn un duel a vida o mort.

El partit es jugarà des de les 20:30 a l’estadi municipal de Pollença, s’hi espera hagi una bona entrada d’assistència.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button