Esports

La Gala de l’Esport del RCNPP es realitzà després de tres anys

Galeria d'imatges per visualitzar i descarregar

El capvespre d’ahir va tenir com a protagonista la Gala de l’Esport del Reial Club Nàutic del Port de Pollença. Després d’alguns anys sense realitzar-se, es va celebrar amb motiu de les temporades 2020, 2021 i 2022. El RCNPP és un referent a la cultura marinera, compromès amb aquest esport i l’activitat social. Per part de l’Ajuntament de Pollença assistiren algunes autoritats, com el batle Andrés Nevado i la regidora d’Esports, Bianca Aguilar.

Pere Antoni Borrás, vocal de seccions esportives, va donar les distincions corresponents a les escoles i equips de vela. L’Escola de Vela i el monitor Toni Rotger; Optimist D, representada per l’entrenador Joan Pizá; Optimist, sota la feina de Mateu Mercer i Joaquín Malha; ILCA, amb Albert Vadell; Wing Foil, juntament amb el tècnic responsable d’aquesta darrera revolució, Angel Candel i Kite i el magnífic treball de Saul Gabarro i Carmen Zaragoza.

La secció de Creuers s’ha vist impulsada per l’organització d’esdeveniments com la Copa d’Espanya RI o el Trofeu Cormorán, la labor de les embarcacions Rosina di Mare i el projecte Pelotari Project.

Posteriorment, Pere Antoni Nadal, comodor del club donà les distincions de piragüisme al grup d’iniciació, amb Pedro Jesús Fernández; perfeccionament, sota l’atenta mirada del tècnic Miguel José Gómez; nacional, acompanyats per l’entrenadora Brigitte Vitte i internacional, de la mà de Quico Martín.

Els reconeixements individuals foren per Carolina González, Mary Jane Parry, Toni Segura, Javier Seguí, Magdalena Villalonga, Xavier Capllonch, la família Benítez Casares i Joan Axartell.

Abans de finalitzar la gala, el president del club, Mateu Dupuy, dirigí unes paraules als assistents per agrair la seva participació i la tasca conjunta.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button