Esports

Tercera posició per a tres pollencins al triatló Artiem Half Menorca

Els pollencins Arnau Colomar, Toni Torrandell i Sebastià Plomer han aconseguit la tercera posició a l’Artiem Half Menorca Triatló de Fornells que va tenir lloc diumenge passat 25 de setembre.

La seva marca pel total de les tres proves va ser de tres hores, 49 minuts i 9 segons. Així mateix, l’organització va haver de canviar l’etapa de natació (1.900 milles) per una carrera de dos quilòmetres a causa de la previsió meteorològica.

El triatló es va haver de realitzar amb forts vents de tramuntana, cosa que va implicar un major esforç físic per part dels 400 esportistes que hi participaren.

Pel que fa a cada un dels pollencins, Torrandell va fer la carrera de dos quilòmetres en 8 minuts. Plomer, per la seva banda, va realitzar els 90 quilòmetres de bicicleta en 2 hores i mitja. Finalment, Colomar va córrer la cursa de 21 quilòmetres en una hora i mitja.

Els tres joves pollencins van participar a l’Half –la prova més dura–, ja que hi havia l’opció de participar en la Short –una prova amb distàncies més curtes–.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button