Esports

Èxit de l’Audere SwimRun Pollença 2022

Aquest dissabte 10 de setembre s’ha disputat la carrera Audere SwimRun Pollença 2022, que ha estat tot un èxit de participació.

El guanyador de la cursa ha estat Alejandro Forcades Pujol (1987), que ha finalitzat el corregut amb 55 minuts. El segon i tercer classificat han estat Josep Miquel Oliver Barceló (1997) i Francesc Xavier Oliver Barceló (2003), amb uns temps de 56′ i 59 minuts, consecutivament.

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora ha estat Victoria Benavides López (1993), amb una hora i 5 minuts. La segona ha estat la jove Aina Luis Torrent (2006) amb una marca d’una hora i 6 minuts. Finalment, Kim Matthews (1976) s’ha enduit la tercera posició amb un temps d’1:10′.

La prova consistia a recórrer uns 8 quilòmetres, combinant 6,1 km de carrera a peu i 1.530 metres de natació en aigües obertes. Aquesta distància ha estat dividida en quatre trams d’aigua i quatre de carrera a peu. La distància més llarga en aigües obertes era d’uns 490 metres, mentre que de carrera han estat uns 4.290 metres.

L’Audere SwimRun, modalitat esportiva similar al duatló, té la particularitat que permet utilitzar materials com un ‘pull buoy’, manyoples o aletes. Ara bé, amb la condició que els extres amb els quals s’iniciï la carrera es duguin fins al final.

Recordem que l’Audere SwimRun Pollença és l’única prova d’aquest tipus que es fa a les nostres illes. Per aquest motiu, no compta amb una estructura federativa que doni suport a la seva organització.

És per això que el batle de Pollença, Andrés Nevado, considera que és “una satisfacció ser un municipi pioner en aquest tipus de prova”. A més, agraeix la feina coordinada entre la Policia Local, el Servei de Socorrisme i altres àrees per haver-la fet possible.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button