EsportsMunicipi

Gran triomf de la ‘pollencina’ Angels Llobera a la Trail 100 Andorra

La pollencina Angels Llobera ha guanyat aquest cap de setmana a Andorra, la Trail 100 Andorra. Aquesta cursa pertany al circuit de les UTMB World series, unes expedicions de trail running als impactant Pirineus.

Llobera va ser una cursa de 50km amb 3600 metres de desnivell positiu, amb un recorregut alpí per Comapedrosa, un cim dels Pirineus i el pic del Casamanya situat al cor d’Andorra. Ambdues cims emblemàtics.

Participaren 500 corredors en aquesta modalitat. Dones de 13 nacionalitats diferents.
Llobera va liderar la prova de principi a fi amb un temps de 7 hores 10 minuts. Tancaren el podi la lituana Maliseva amb 7 hores amb 43 minuts i l’argentina Lopez amb 8 hores 8 minuts, respectivament.
Així, la pollencina va superar les seves propies expectatives. Era un dels grans objectius de la temporada i l’ha assolit amb bona nota.

La competició té una selecció de distàncies per a tots els nivells de corredors, aquest esdeveniment, segons expliquen els organitzadors, permet als corredors posar a prova els límits de les seves capacitats mentre exploren la bellesa i el ric patrimoni cultural d’Andorra.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X