Esports

Sete Benavides rep la medalla de bronze avui a Madrid

El Comitè Olímpic fa entrega de la medalla de bronze al piragüista Sete Benavides deu anys després dels jocs olímpics de 2012 a Londres.

El piragüista rebrà avui a les 12h a Madrid la medalla de bronze que va guanyar en els jocs olímpics de 2012, després de la desqualificació per dopatge de l’esportista lituà Shuklin.

Benavides va finalitzar la prova de C-1 200 metres dels JJOO de Londres en la quarta posició. No obstant això, quan el Comitè Olímpic Internacional, confirmava que Shuklin, que havia estat plata en la competició, era positiu per dopatge, va fer que l’esportista pollencí passés a ser bronze.

Aquest dissabte a les 19h, se li farà lliurament de la medalla de bronze també en el Club Nàutic de Pollença. Podreu seguir en directe desde la nostre pàgina de Som Pollença i el nostre Facebook el lliurament de la medalla avui a Madrid i la del pròxim dissabte a Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X