Site icon Som Pollença

Resum dels resultats esportius del cap de setmana

EU MOLL TENNIS

Jaume Socias ha quedat subcampió del Torneig Cepsa que s’ha disputat durant les darreres setmanes a Llucmajor. A més, al tercer torneig de la Lliga Promoció que es disputa a Inca i Sineu, Hugo Calviño, Pau Ferrer, Samuel Company i Aina Socias s’han classificat per a la fase final.


MALLORCA NORD JUDO

Els judoques del club, classificats per el campionat d’Espanya, han estat a Formentera amb l’expedició mallorquina que anirà al campionat d’Espanya per tal de preparar aquest campionat. Un stage impartit per Maria Bernabeu, bimedallista mundil i l’entrenador Carlos Montero.

Els nins, d’esquerra a dreta Andreu Vila, David Huelva, Marc Crespí, Jeroni Llaneras, tots classificats per el Campionat d’Espanya. A l’esquerra Maria Bernabeu, plata i bronze mundial, i a la dreta Carlos Montero, un mític entrenador espanyol.


REIAL CLUB NÀUTIC PP

Aquest cap de setmana ha tengut lloc la Copa Balear de Piragüisme amb les categories Senior, Junior i Cadete. I estam de enhorabona: el RCNPP ha deixat als altres quasi sense premis!!

Per atra banda, l’embarcació Panarea del RCNPP guanya amb temps compensat la regata 100 milles entre illes, organitzada per el Club Nàutic Ciutadella.


FUTBOL POLLENÇA

S’han analitzat els gols de la temporada i els protagonistes són:

Enhorabona als dos!!

Exit mobile version