EsportsVídeo

EN DIRECTE: XIV ADALMO Mitja Marató de Pollença

Segueix l'streaming diumenge dia 10 a les 9:15 h

Diumenge dia 10 a les 9:15 h es celebra la XIV ADALMO Mitja Marató de Pollença. Una de les curses més importants del territori nacional, que acull a atletes de gran prestigi. Enguany, l’Objectiu -60 és el repte marcat per als participants, el qual hauran de lluitar per batre i aconseguir així el rècord mai vist a l’atletisme balear.

Alhora, es duran a terme la 5ª Carrera Popular Mar Hotels 10km i la 9ª Cursa Popular Correm per la Igualtat 5km, la darrera de caràcter solidari.

Aquestes curses s’inicien al Poliesportiu i travessen diferents camins i paisatges del municipi. A través d’aquest enllaç podràs viure l’experiència en primera persona, sent espectador i protagonista. No t’ho perdis!

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Consulteu també
Close
Back to top button
X