Site icon Som Pollença

Resum dels resultats esportius del cap de setmana

MALLORCA NORD JUDO

Es va celebrar el CT. BALEARS ESCOLAR 2021/22 a Menorca, on tretze dels esportistes que participaven, eren del Club Nord de Judo. Aquests són els resultats:

A més, contents d’anunciar que Jeroni Llaneras, Marc Crespí i David Huelva representaran les Illes Balears a Pamplona a els dies 29 i 30 d’Abril.


RUGBY FC

Jornada 13 del senior Masculí Corsaris RFC contra el Shamrock RC. A la primera part, corsaris dommina la trobada. A la segona, el Shamrock aconsegueix remontar i finalitza el partit amb la seva victòria merescuda de 14-15 punts.


EU MOLL TENNIS

Aquest cap de semana es varen jugar les finals del segon torneig de la Lliga Promoció, les quals han suposat les victòries de Daniel Volodko, Valentin Dragne i Laura Mas. A més, victòria també de l’equip aleví per 3 a 2 contra el Club de Tennis Pont d’Inca a la segona jornada de la Copa FTIB.


FÚTBOL POLLENÇA AIDEB

CE Colònia de Sant Jordi – Panord Rentacar Formentor-6 Kaires S’Espipellada 0-4

Un bon partit amb clares ocasions per al nostre equip. La segona part va ser més igualada que la primera, però el rival no va poder arribar a la nostra porteria. Consulta la fixa tècnica.

CE Campanet-Bar La Bodeguita 2-1

L’equip posa fi a una jornada de imbatibilitat amb la caiguda a Campanet per la mínima. El gol del Campanet va arribar a escassos 3 minuts de la finalització del partit. Consulta la fixa tècnica.

La classificació actualitzada la podeu consultar fent clic aquí.


BÀSQUET POLLENÇA

Infantil Femení Preferent 18 – 68 Sa Pobla BC.

Encara que el resultat no hagi estat el desitjat, la implicació ha estat total.


CLUB BADMINTON

Gran cap de setmana de Badminton a Pollença que va albergar els Campionats de Balears de Badminton amb totes les seves categories.


REIAL CLUB NÀUTIC PP

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campeonato de España de Jóvenes Promesas Infantil y Cadete de Piragüismo a Sevilla. Amb un total de 1.045 esportistes, que pertanyien a 107 clubs nacionals de diferents comunitats autònomes. D’entre els participants, destacar als del RCNPP:

Exit mobile version