Esports

Resum dels resultats esportius del cap de setmana

Cap de setmana intens per l'esport pollencí

Un dilluns més, encetem la setmana amb un resum dels resultats esportius d’aquest cap de setmana dels clubs i esportistes del municipi.

El Club Bàdminton Pollença al Campionat de Balears

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Sant Antoni de Portmany el Campionat de Balears de Bàdminton, i el Club Bàdminton Pollença va ser-hi present.

Per una part, dissabte van tenir lloc les competicions referents a les categories sub 11, sub 15 i sub 19. Els pollencins obtingueren molt bons resultats.

Youseef i Miquel Àngel van quedar subcampions de Balears en els dobles masculins; el primer també caigué a la semifinal individual masculina. Marc i Tomeu, van perdre a les semifinals prevenint una final totalment pollencina.

Caterina i Zinab van jugar a la categoria sub 15, obtenint bons resultats que els ajudaren a assolir la puntuació que aconseguiren diuemenge.

Per altra part, diumenge, es disputaren els partits de les categories sub 13, sub 17 i el campionat absolut de Balears.

Estannia, a qui cal destacar, va obtenir un tercer lloc molt lluitat contra jugadores 25 anys més joves que ella. Caterina i Zinab, per la seva part, van aconseguir , finalment, fer-se amb el subcampionat de Balears de Dobles femení sub 13.

El RCNPP participa al Formula Kite Spain Series a Formentera

L’esperat retorn de la Formula Kite Spain Series (Cutty Sark FFSS 2021) a Formentera va tenir lloc aquest passat cap de setmana. Tot i que el temps va retardar l’inici de l’esdeveniment esportiu, finalment va poder-se celebrar amb la participació dels regatistes del RCNPP del Pura Vida Mallorca Surf Center.

Entre els joves del RCNPP, de la categoria Amateur, cal destacar Ignasi Cifre qui obtingué la millor puntuació. Tot i que en la primera jornada de dissabte el mollero aconseguí la quarta posició, finalment amb la puntuació obtinguda ahir diumenge no va poder accedir al podi, quedant en sisè lloc. La resta de joves promeses del Club van poder gaudir i practicar aquest esport en aquesta categoria, la qual serà olímpica a París 2024.

Els regatistes del RCNPP // Font: Formula Kite Spain

Derrota del Sènior Masculí dels Corsaris Rugby Club

Aquest passat dissabte el Sènior Masculí dels Corsaris Rugby Club va començà la temporada i ho feu amb mal peu, ja que van ser derrotats a casa pel Rugby Club Ponent. Tot i així, les ganes dels jugadors de l’equip pollencí i l’afició de la graderia, feia presència dins el Poliesportiu.

També cal destacar les noves generacions de jugadors que han pujat a la categoria sènior i que van destacar durant el partit amb la seva forma d’atacar i placar.

Font: @corsaris_rfc

Bons resultats d’Optimist del RCNPP

Bons resultats dels regatistes pollencins d‘optimist del Reial Club Nàutic Port de Pollença en el XXX Memorial Guillermo Marroig.

Per una part, Leya Seguí quedà en 3ª posició del sub 16 femení. Mentre que Jorge Benítez obtingué la segona posició del sub 11 masculí.

Font: @rcnppoficial

Victòria de les cadets del Club Vòlei Pollença

Dissabte passat, les cadets del Club Vòlei Pollença s’estrenaren a la lliga disputant el seu primer partit de la temporada i no ho podrien haver fet millor, ja que guanyaren davant el Cide per 3-1.

Font: @voley_cvpollenca

Empat del Pollença i Port FC

El primer equip del Pollença i Port FC només aconseguí 1 punt en el partit de dissabte contra la U.D. Arenal “A”, finalitzant el partit amb un empat a 1, amb un gol dels pollencins marcat per Marcos Sánchez en el minut 18.

6ª jornada de Futbol 7

La sisena jornada del Futbol 7 de la Lliga d’Empreses deixa resultats molt bons en els equips del municipi, a falta de M.Collins-Marbres Cuixac que juga avui, 25 d’octubre a les 21h, dins el Camp Municipal de Pollença contra Santa Ponsa.

Per la seva part, Pa Nord-Rentacar Formentor totalment vencedor del partit contra el CE Campos per 5-0. L’equip pollencí encarrilà el partit en els primers minuts amb un parcial de 3-0, al qual s’hi van sumar dos gols més a la segona part. Cal destacar el paper del porter reserva, Nico García, qui jugà de davanter i feu el darrer gol, i de Jaume Xumet i el seu triplet.

Pel que fa a Bar La Bodeguita, també s’ensurtiren victoriosos després de dues derrotes consecutives, acabant el partit per 6-0 davant La Unión Sóller. El jugador Juanlu Linares, per la seva part, va destacar amb el seu hat-trick.

No us perdeu el proper divendres, el derbi municipal entre M.Collins-Marbres Cuixac i Bar La Bodeguita, a les 21h al Camp Municipal de Pollença.

Partit de Pa Nord-Rentacar Formentor

Pollencins a la Mallorca 5000

Dissabte tingué lloc la Mallorca 5000 on participaren un bon grapat de corredors pollencins i, alguns d’ells, amb molt bons resultats aconseguits.

Karina Gómez va proclamar-se guanyadora absoluta femenina i també campiona de Balears d’ultradistància en un temps de 10h i 15 minuts.

Pep Frontera, de Secció de Muntanya, va ser segon en la categoria de majors de 50 anys. Del mateix club, Marga Llompart fou segona en la categoria de més de 40 anys.

Marta Bernal, del Club Mon d’Aventura, quedà segona en la categoria de més de 30 anys.

Pel que fa als equips, les corredores de Secció de Muntanya, Michelle Vilches, Laura Rayó i Joana Chacon, van quedar segones en categoria femenina.

Grapat de victòries del Bàsquet Pollença

Debut amb victòria del Mini Femení Especial per 66-33 davant el Club Sant Josep Obrer.

De la mateixa manera ho feu el Mini Femení Preferent, qui guanyà per 41-71 en el primer partit de lliga dins el CB Muro, emportant-se bones sensacions del grup en aquest inici de temporada.

Nova victòria pel Júnior Masculí Promoció per 41-118 dins UE Llosetina amb una gran defensa que va permetre jugar així com volia l’equip.

El Cadet Femení Especial, per la seva part, també guanyà el partit d’aquest cap de setmana, un gran partit en defensa i atac contra el CE Santa Mònica, on les pollencines aconseguiren un 38-68.

Pel que fa al Cadet Masculí Especial A, també va sortir vencedor de l’encontre contra CB Son Cotoner per 23-149, en un moment on l’equip es troba amb un gran rendiment.

El Cadet Femení Preferent també en sortí victoriós del partit contra la UE Llosetina per 35-80, amb molta defensa i atac.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button