Esports

Sete Benavides: “content que, al final, s’hagi fet justícia”

Si tot va bé, Benavides rebrà pròximament la medalla de bronze dels JJOO de Londres de 2012

Després de quasi tres anys esperant aquesta notícia, pareix que Sete Benavides rebrà, finalment, l’esperada tercera posició en C1 200m dels Jocs Olímpics de Londres 2012.

Recordem que cap al juny de 2019, el Comité Olímpic Internacional desclassificà al palista lituà Jevgenij Shuklin, el qual havia quedat en segona posició, per haver-se dopat durant la cita olímpica. Pròximament, del 15 al 18 d’octubre, el COI posarà de nou sobre la taula el tema de la despossessió de la medalla de plata a Shuklin lo qual, reordenant el podi, col·locaria al pollencí Benavides, qui quedà en el seu moment en quarta posició, en la tercera i el faria així, posseïdor de la medalla de bronze.

M’alegra molt perquè duc esperant aquesta notícia des de fa quasi tres anys i ja en fa gairebé 10 que van tenir lloc aquests Jocs Olímpics.

Sete Benavides

“De moment, del 15 al 18 d’octubre faran oficial que em cedeixen la medalla de bronze. Però d’aquí a que aquesta m’arribi encara poden passar, almenys, uns mesos”, ha explicat Benavides. Tot i així, ha assegurat sentir-se content que, al final, s’hagi fet justícia“.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X