Esports

Tres equips del municipi participaran a la lliga de Futbol 7

Són M.Collins-Marbres Cuixac, Pa Nord-Rentacar Formentor i Bar La Bodeguita

M. Collins-Marbres Cuixac, Pa Nord-Rentacar Formentor i Bar La Bodeguita són els tres equips del municipi que enguany competiran en la Lliga de Futbol 7 Empreses, que comença aquesta propera setmana. El funcionament d’aquesta modalitat de futbol és, en la majoria dels seus equips, fer un dia d’entrenament i un partit, a la setmana.

Així, mentre que M. Collins-Marbres Cuixac i Pa Nord-Rentacar Formentor han escollit els divendres a les 21h per jugar els partits, entrenant dins el Camp Municipal de Pollença, Bar La Bodeguita ho farà els divendres a les 21.30h, fent els entrenaments al Camp Municipal del Port de Pollença.

Per a aquest proper inici de lliga, M.Collins-Marbres Cuixac debutarà en el primer partit aquest pròxim dilluns dins el camp del Consell, essent així el primer any de competició per a l’equip. Per altra part, els altres dos, veterans ja en aquesta lliga, la iniciaran divendres 17 al CM Pollença i al CM Ses Comes (Llubí), respectivament.

El fet de ser un equip debutant ens fa no tenir cap tipus de pressió per aconseguir millorar registres anteriors ni per quedar posicionats en un determinat lloc de la classificació.

Directiva M.Collins-Marbres Cuixac

M.Collins-Marbres Cuixac s’estrena enguany en aquesta modalitat de futbol després que d’un grup d’amics, jugadors retirats del futbol amateur, sorgís aquesta idea per tal de seguir actius en aquest esport i “passar-nos-ho bé amb els amics de tota la vida“, han explicat des de la directiva.

A més, han afegit que el seu objectiu de la temporada és “familiaritzar-nos amb la competició i el terreny de joc, sense deixar de banda el nostre esperit competitiu que ens farà disputar tots els partits amb l’objectiu de guanyar”.

Part de la plantilla de M.Collins- Marbres Cuixac

L’objectiu de la temporada és competir en tots els partits i estar el més amunt possible de la classificació.

Directiva Pa Nord- Rentacar Formentor

“El bon ambient dins l’equip, passi el que passi” és la condició primordial imposada per Pa Nord- Rentacar Formentor després que, continuant amb ganes de seguir practicant aquest esport quan s’acabava el Torneig de Futbol 7 de la Patrona, decidissin, fa uns anys, seguir amb l’equip durant l’hivern i començar a competir en aquesta lliga, de la qual l’any passat quedaren subcampions.

Equip Pa Nord-Rentacar Formentor (foto temporada 2020-2021)

La idea va sorgir fa anys enrere, entre amics, per després de jugar, anar a sopar i passar-ho bé.

Directiva de Bar La Bodeguita

“L’objectiu d’aquesta temporada és passar-nos-ho bé i poder jugar en un camp més petit com és el de Futbol 7, intentant quedar el més amunt possible”, han explicat des de l’equip.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X