Esports

Boníssims resultats del RCNPP al Mundial de Piragüisme Júnior i Sub23

El piragüista P.A. Prats ens conta com ha viscut aquest Mundial

Aquest cap de setmana, el Reial Club Nàutic Port de Pollença ha participat amb 6 esportistes al Campionat del Món Júnior i Sub23 de Piragüisme, celebrat a Portugal, en el qual han aconseguit uns resultats d’escàndol.

Per una part, dissabte Cristian Agu i Pere Antoni Prats participaren en la Final A C2 1000m quedant així els tercers del món. Tal i com ens ha explicat P.A. Prats, l’emoció que han sentit aquests dies és molt gran, “fa uns anys era jo qui estava a casa meva mirant pel mòbil les competicions i ara, només pel simple fet de poder estar aquí competint i, a més, haver aconseguit una medalla de bronze, ja és tot un somni” ha assegurat el jove pollencí, el qual ha afegit que “aquesta medalla em fa sentir que ha valgut la pena aguantar aquesta temporada difícil, a causa de la covid i em dóna encara més ganes d’afrontar la següent”.

No hi ha paraules per descriure l’emoció i felicitat que vàrem sentir, tant el meu company com jo, quan van anunciar que havíem quedat Tercers del Món.

Pere Antoni Prats

Vull donar les gràcies a tothom que m’ha animat, als meus entrenadors, companys i al RCNPP.

Cristian Agu
Pere Antoni i Cristian Agu, d’esquerra a dreta

Per altra part, Maria dels Àngels Moreno i Maria del Mar Prats, qui també és germana de Pere Antoni, van obtenir la quarta posició del món en la Final A C2 500m. A més, avui competien també en C4 500m, on han aconseguit també el quart lloc.

Mª Àngels Moreno i Mª del Mar, d’esquerra a dreta

Mª dels Àngels Moreno i Ander Aragón obtenen segones posicions respectivament

Avui han seguit les proves i els esportistes del RCNPP han continuat donant-ho tot per aconseguir els millors resultats possibles. I així ho han fet realitat!

Maria dels Àngels Moreno, per la seva part, ha competit en C4 mixte 500m, on ha conquerit, ni més ni menys, que la segona posició, quedant així subcampiona del món júnior. Pel que fa a Ander Aragón, ha quedat també segon en C4 500m.

Enhorabona a tots!

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X