Esports

Tot llest per la XVIII Travessa nedant des de Formentor

Recorreran una distància de 7km nedant fins a la Platja de Sant Pere d'Alcúdia

Demà, 4 de setembre, tendrà lloc la XVIII Travessa nedant que es realitza cada any en aigües obertes des de la Platja de Formentor i fins a la Platja de Sant Pere, al Mal-Pas d’Alcúdia.

L’hora de sortida serà a les 9h i la travessia té una distància de 7km aproximadament i una profunditat màxima de 50m. Els participants hauran de desplaçar-se fins al punt de sortida, de forma obligada, en bus des del Pavelló Municipal d’Alcúdia, on podran concentrar-se des de les 7h fins les 7.20h, quan es farà l’entrega de dorsals.

Tot i que les inscripcions ja estan tancades, han estat gratuïtes. En cas que els participants vagin acompanyats per alguna embarcació, s’ha de notificar al director de la prova, Rubén Alcalde, al 605 012 199 o al mail ralcalde@alcudia.net. Podeu consultar el reglament en aquest link.

Recorregut de la prova//
Font: www.sportmaniacs.com

Les sensacions dels participants abans de la prova

Hem parlat amb alguns dels participants per saber amb quines sensacions s’enfronten a aquesta prova i la majoria coincideix en que el que més els preocupa és el possible onatge que s’espera hi hagi demà a la mar, lo qual els dificultaria la realització de la travessia.

“El meu objectiu és aconseguir acabar la Travessa i arribar a la Platja de Sant Pere. No m’he marcat un temps ni res, simplement és participar-hi un any més i arribar a la meta havent fet una bona carrera”, explica una de les participants de la XVIII Travessa nedant.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button