Esports

Sete Benavides, pròxim destí: Oklahoma

El pollencí s'està preparant per a participar en diferents competicions en les properes setmanes

El conegut esportista, Sete Benavides, s’està preparant i entrenant aquests dies per anar a diferents campionats a distints indrets del món. Hem parlat amb ell i ens ha explicat la fulla de ruta que té prevista per a les properes setmanes.

Així, Benavides ha contat que demà mateix parteix cap a Oklahoma on, el pròxim dissabte 21 participarà en una competició que es fa cada any per a fer una final entre els 10 millors del ranking mundial. Cada any es celebra en una ciutat diferent i explica que, l’any passat, per mor de la pandèmia no va poder-se fer, però que al 2019 va competir-hi i l’escenari elegit va ser Xina, a la ciutat de Linyi.

Per altra part, ha afegit que per al proper 31 d’agost té un altre campionat en barca d’equip a Galícia junt al també pollencí, Toni Segura. Es tracta d’un control nacional per a anar al Campionat del Món que, si tot va bé i s’aconsegueixen els objectius necessaris, serà el proper 18 de setembre.

Per finalitzar, hem volgut saber com ha viscut Sete aquest any els Jocs Olímpics de Tokyo des de casa: “els he viscut des d’una perspectiva diferent a quan vaig participar-hi. Per la diferència horària, se m’ha fet un poc difícil seguir-los però, sempre que podia, veia les competicions de piragüisme en diferit”, ha conclòs el pollencí.

Toni Segura i Sete Benavides en una competició anterior//
Font: @tonisegura96
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button