Esports

Increïbles resultats d’Àngels Llobera i Karina Gómez a la Val d’Aran UTMB

Hi han participat tres pollencins en diferents categories

La Vall d’Aran és un enclavament ple d’història. Frontera amb França, disposa un clima únic. Sigui quina sigui la distància, els participants de les diferents proves de la Vall d’Aran by UTMB que han recorregut aquest cap de setmana la Vall han quedat atrapats per la grandesa de les seves imponents muntanyes.

En categoria femenina de la PDA 55 km la lluita per les primeres posicions va estar molt lluitada, però finalment fou la jove corredora romanesa Andreea-Lina Piscu, que amb un temps de 7:18:05, la primera a tocar la campanya de Vielha. La segona i la tercera plaça es va decidir en els últims quilòmetres, i foren Cristina Santurino amb 7:27:48 i la corredora pollencina Karina Gómez amb 7:30:28, tan sols tres minuts després que Santurino. Les tres corredores s’han ficat en el top 20 de la prova PDA.

La també pollencina Àngels Llobera ha estat cinquena a la general i primera de la categoria de més 40 anys, amb un temps de 8:06:49 segons.

A més, també hi participava el pollencí Martí Cifre Cifre, qui va córrer la PDA de 162 km en un temps de 43:36:16 segons, quedant així a la posició número 70 de la general.