EsportsMunicipi

Tot a punt per a l’inici del Campus Rudy Fernández 2021

Avui dissabte 10 de juliol comença el RF5 a Pollença. Marta Fernández ens explica com han organitzat l'edició 2021

Un any més, el campus Rudy Fernández torna al nostre municipi. “Molt contents de tornar a fer el campus a Pollença després d’un any aturats”, ens explica Marta Fernández, la directora del RF5 i germana de Rudy. Els objectius d’aquest campus són promoure la formació esportiva i humana, potenciar aspectes educatius que afavoreixen l’esforç, la superació, la companyonia o la solidaritat. Inculcar el concepte de treball en equip per assolir un objectiu adquirint una responsabilitat personal, que puguin veure reflectit en el resultat col·lectiu. I, també incidir en consolidar hàbits de vida saludable, tan lligats a l’esport com el desenvolupament de relacions de convivència i companyonia.

L’any passat, a causa de la situació sanitària es va haver de cancel·lar el campus. Enguany, tornen amb més ganes que mai. Fernández ens explica que “és un campus molt segur, hem pres totes les mesures sanitàries i hem organitzat grups bombolla i grups de convivència estables”. Organitzar el campus dins aquest context ha “estat un esforç extra i molta feina, però estem molt satisfets i agraïts per poder tornar un any més”.

Aquesta edició del RF5 torna avui dissabte capvespre a Pollença. Comptaran amb un total de 145 nins i nines de règim intern -conviuran una setmana-. Marta ens ha contat que tant treballadors com nins i nines que vénen de fora de Mallorca han passat una prova PCR i, avui, abans de donar inici al campus tots els nins i l’equip de professionals procedents de Mallorca es sotmetran a un test d’antígens.

Com és sabut, cada any compten amb convidats de luxe; els visiten estrelles de bàsquet, jugadors de l’NBA, la Lliga Endesa, la Lliga Femenina, i entrenadors del més alt nivell. Aquest any, Rudy Fernández es troba a la selecció preparant els Jocs Olímpics, però Marta ens ha avançat que durant tres dies anirà al RF5. A més, tindran convidats especials, però a causa de la situació sanitària han organitzat visites virtuals. “Serà diferent, però quedarà molt vistós i els nins i nines podran conèixer els nostres convidats d’una altra manera”.

Dies complets de bàsquet, activitats i entreteniment en un espai formatiu, deportiu i humà que dónen inici avui capvespre.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button