Esports

El Pollença i Port F.C. està a 90 minuts de ser equip de Preferent

El partit es podrà seguir en directe per la web de Som Pollença i també se podrà veure a la Plaça Major de Pollença a través d’una pantalla gegant.

El Pollença i Port F.C. disputarà aquest diumenge el segon partit de la fase de promoció a la categoria Preferent. El xoc es jugarà en el camp del Recreativo La Victoria a les 20:00 hores.

En el primer partit el conjunt pollencí s’imposa amb una victòria per 3-2 amb dos gols de Josep Vives i un de Tomi, en un enfrontament frenètic on els locals es posaren per davant en el minut 17 de partit, però el Recreativo La Victoria li donaria la volta al marcador en 3 minuts quan es duia mitja hora de partit. Abans d’arribar al descans el Pollença i Port igualaria el xoc i en la segona meitat tancaria el resultat final en el minut 61.

En aquesta eliminatòria els gols fora camp tenen valor doble, per tant, en el partit de diumenge haurien de guanyar 0-1 per tancar l’ascens a Preferent en els 90 minuts reglamentaris. En cas d’empat se jugaria pròrroga i penals si així fos necessari.