Esports

La jugadora pollencina Marina Colom formarà part del prestigiós Segle XXI

Compaginarà bàsquet d'alt rendiment amb estudis el pròxim curs

El Segle XXI és un projecte esportiu que sorgeix l’any 1986 i que permet, a la jugadora de projecció en edat de formació, compaginar el bàsquet d’alt rendiment amb els estudis i el seu desenvolupament personal. Des del Club de Bàsquet Pollença han anunciat que Marina Colom passarà a formar part d’aquest prestigiós programa de Bàsquet Femení de formació de l’Estat.

Però la formació no només és esportiva (tan física com tècnico-tàctica), sinó que també engloba la formació humana (tant psicològica com educativa). El Segle XXI de Barcelona està inclòs dins l’estructura del Comitè Tècnic de l’ FCBQ. El Programa compta amb 24 jugadores que es divideixen en dos equips: el sènior, entrenat per l’Isaac Pujol i format per 12 jugadores, i el júnior, al capdavant del que es troba en Javi Torralba i que compta amb 12 jugadores.

El projecte es du a terme a Esplugues de Llobregat. La residència per a esportives d’alt nivell Joaquim Blume acull a les jugadores i al pavelló de les mateixes instal·lacions desenvolupen els entrenaments.

Marina, ens explica a Som Pollença que està molt contenta “per aquesta oportunitat que desitjava des de feia un temps, estic orgullosa de jo mateixa i de la feina que he fet durant aquests anys i sobretot gràcies als entrenadors i grans companyes que he tengut i m’han ajudat a arribar fins aquí”.

Enhorabona a na Marina!!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button