Esports

Cap de setmana d’esdeveniments esportius a Pollença

Tendrà lloc la Pujada Pollença-Lluc d'automobilisme i la Triatló de Pollença

L’agenda esportiva d’aquest cap de setmana a Pollença està bastant sol·licitada, i és que demà, dissabte 29 de maig, tendrà lloc la pujada Pollença- Lluc 2021 d’automobilisme, organitzada per la Penya Automobilística Slick Quemado. Per altra part, diumenge 30, serà el torn de la Triatló de Pollença, que l’organitza la Federació de Triatló de les Illes Balears en col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença.

Pujada Pollença-Lluc 2021 d’automobilisme

Demà té lloc la Pujada de categoria autonòmica aprovada per la Federació d’Automobilisme de les Illes Balears des de Pollença fins a Lluc. Es tracta d’una prova puntuable pel Campionat de Muntanya de les Illes Balears Absolut, pel Campionat de Muntanya de turismes de les Illes Balears, Campionat de Muntanya per grups de les Illes Balears, Campionat de Muntanya de Regularitat Sport de les Illes Balears, Campionat de Trams Cronometrats de les Illes Balears i Campionat Drift.

Després del procés d’inscripció i publicació de la llista, avui és el torn de les verificacions administratives i tècniques i de la publicació dels autoritzats a fer la sortida, previ al programa de demà que tendrà inici a les 8h del matí amb el tancament de la carretera MA-10, entre les fites 5,300 i 14,200, fins a aproximadament les 15h. Fins les 8.30h, podran presentar-se els pilots a pre-sortides i a les 9.15h començarà la primera màniga d’entrenaments, que anirà seguida d’una segona. Després es realitzaran les dues mànigues oficials de carrera. Un cop finalitzades, es faran les verificacions i es publicarà la classificació final. Posteriorment, es farà entrega dels trofeus.

Cartell de l’esdeveniment

Triatló de Pollença

I diumenge, Pollença acollirà la Triatló que forma part del Campionat de Balears 2021. Per una part, el Campionat de Balears de Triatló 2021 Absolut, clubs i categories que es disputarà sobre la distància sprint, i el Campionat de Balears de Triatló 2021 de categories cadet i juvenil que es farà sobre supersprint.

La distància sprint, per una part, està composta per tres sectors: un primer de 750m de natació, un segon de 20km de ciclisme i un tercer de 5km de carrera.

Per altra part, la distància supersprint, es compon dels sectors següents: primer sector format per 300m de natació, segon per 10km de ciclisme i tercer per 1,5km de carrera.

En quan a la prova escolar, es descompon en: prebenjamí, 50m-1km-250m, benjamí, 100m-2km-500m, aleví, 200m-3km-1000m.

Es limiten les places a 150 participants i l’hora de partida seran les següents: les 9.30h la prova sprint i les 11.30h per la supersprint. S’estableix 1h 25 minuts per a finalitzar els dos primers segments i no es permetrà iniciar el tercer sector si es supera aquest temps.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button