Esports
Destacat

Pollença i Port FC a una passa de jugar el play-off d’ascens a preferent

L'equip pollencí obtingué la victòria en el darrer minut del descompte

Aquest passat cap de setmana, el primer equip del Pollença i Port FC va obtenir la victòria per 1-0 front a l’equip inquer del CE Constància, un partit molt renyit on va regnar la competència i rivalitat entre els jugadors d’ambdós clubs, els quals mostraren un joc molt igualat.

El final però, va ser victoriós per l’equip pollencí, el qual marcà en el darrer minut del descompte, per part del jugador Manel Garcia i va aixecar a tota la grada a celebrar-ho, ja que fou el primer partit amb públic– un 50%-, des que les restriccions s’han relaxat i així ho permeten.

Celebració del gol del Pollença i Port FC

Després d’haver guanyat els darrers vuit partits, el Pollença i Port FC es col·loca el quart de la seva categoria i grup, amb 30 punts, la qual cosa vol dir que es troba tan sols a una passa d’entrar al play-off d’ascens a preferent, ja que només li fa falta un punt com a màxim o que l’equip que els segueix, Platges de Calvià “B”, empati o perdi aquest cap de setmana contra Pla de na Tesa.

A falta de només tres partits per a acabar la lliga– un dins el Constància CE i dos, anada i tornada, contra Platges de Calvià-, l’equip pollencí té moltes possibilitats de jugar-se el poder pujar de categoria i esperem que amb més sort que la temporada passada, que quedà a les portes de l’ascens.

Els jugadors pollencins ara es preparen per al pròxim partit, que serà diumenge a les 17.15h dins el camp del Constància.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Consulteu també
Close
Back to top button
X