Esports

Cap de setmana d’èxits a l’esport de Pollença

Equips classificats per la final, primeres posicions a les classificacions i més

CLUB BÀSQUET POLLENÇA: ELS TRES EQUIPS INFANTILS A LA FINAL 4

Els tres equips Infantils Especials s’han classificat per jugar la Final 4 de la seva categoria que celebrarà el pròxim dissabte 8 de Maig. Per una banda l’Infantil Masculí s’enfrontarà al Club de Bàsquet Imprenta Bahia San Agustin. I, per l’altra els dos Infantils Femenins s’enfrontaran a Pollença. L’equip manifesta que ha estat “tot un èxit i un gran premi per tots i totes”.

VICTÒRIA DEL PORT I POLLENÇA FUTBOL CLUB

El Pollença i Port Futbol Club es va enfrontar el passat diumenge contra S’Horta. El partit es va jugar al Camp Sa Lleona (Felanitx) i els pollencins s’endugueren la victòria cap a casa. Així acumulen una segona victòria en aquesta anada i tornada, ja que, el passat dissabte 24, el Pollença i Port s’imposà davant S’horta en un 6 – 0 a casa.

A continuació, podeu veure els gols marcats durant el partit de dia 2 de maig:

CLUB VOLEI POLLENÇA SENIOR MASCULÍ: PRIMERS DE LA CLASSIFICACIÓ

Els Seniors masculins posen punt i final a la competició quedant els primers a la classificació. Ho han front a un 3-0 contra el CV Pòrtol on els tres sets foren així: 25-20/25-21/25-23.

A continuació, pots veure la taula classificatòria:

BONS RESULTATS DEL CLUB BÀDMINTON POLLENÇA

Bons resultats del Club Bàdminton Pollença a Porto Cristo. Pel que fa els sub 11 els quatre pollencins arriben a les semifinals quedant David en primera posició, Esteve segon i Pau tercer en vèncer a Adam que quedà quart.
Per part de les nines Zinab i Caterina segueixen lluitant a jugadores molt més majors i amb més experiència que elles, però, l’entrenador Marc Monzonis comenta que “es veu una progressió molt bona i serà interessant el dia que s’enfrontin a jugadores de la seva edat”.

La propera jornada serà dissabte 8 de maig al Pavelló de Pollença.

El Club Bàdminton Pollença aquest cap de setmana a Porto Cristo.

DERROTA DEL RUGBY UNIÓN (CORSARIS RUGBY + DIMONIS RUGBY) VS. PONENT

El partit es va jugar el passat diumenge a terres pollencines. Unión arribava amb esperances després de la victòria ajustada contra el Menorca, però sabien que el Ponent no és un rival fàcil. El resultat ho anava a mostrar amb claredat.
Des del Club, comenten que l’equip va començar el partit “amb molt desordre i accelerat”. Entre el minut 6 i el 20 es produeixen assajos consecutius del Ponent que ja decantaven el partit a favor seu.

La segona part no comença molt millor per Unión, qui rep a 8 minuts de l’inici. És llavors quan sembla que el ritme comença a entrar en l’equip i aconsegueixen algunes jugades que posen en perill la marca d’assaig rival. Finalment, acabaren el partit amb la derrota i des del Club expliquen que fou tota una “lliçó de rugbi, de com moure la pilota pel camp per part del Ponent, que fuig a casa amb un merescudíssim 0-75”.

ÈXITS PER JAVIER SEGUÍ, REGATISTA DEL RCNPP

Javier Seguí ha quedat aquest cap de setmana segon en el Campionat d’Espanya d’ILCA 6 masculí. A més, també ha quedat primer en el rànquing nacional, cosa que fa que immediatament pugui participar en el Mundial d’ILCA 6.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X