Esports

Cap de setmana d’èxits a l’esport de Pollença

Equips classificats per la final, primeres posicions a les classificacions i més

CLUB BÀSQUET POLLENÇA: ELS TRES EQUIPS INFANTILS A LA FINAL 4

Els tres equips Infantils Especials s’han classificat per jugar la Final 4 de la seva categoria que celebrarà el pròxim dissabte 8 de Maig. Per una banda l’Infantil Masculí s’enfrontarà al Club de Bàsquet Imprenta Bahia San Agustin. I, per l’altra els dos Infantils Femenins s’enfrontaran a Pollença. L’equip manifesta que ha estat “tot un èxit i un gran premi per tots i totes”.

VICTÒRIA DEL PORT I POLLENÇA FUTBOL CLUB

El Pollença i Port Futbol Club es va enfrontar el passat diumenge contra S’Horta. El partit es va jugar al Camp Sa Lleona (Felanitx) i els pollencins s’endugueren la victòria cap a casa. Així acumulen una segona victòria en aquesta anada i tornada, ja que, el passat dissabte 24, el Pollença i Port s’imposà davant S’horta en un 6 – 0 a casa.

A continuació, podeu veure els gols marcats durant el partit de dia 2 de maig:

CLUB VOLEI POLLENÇA SENIOR MASCULÍ: PRIMERS DE LA CLASSIFICACIÓ

Els Seniors masculins posen punt i final a la competició quedant els primers a la classificació. Ho han front a un 3-0 contra el CV Pòrtol on els tres sets foren així: 25-20/25-21/25-23.

A continuació, pots veure la taula classificatòria:

BONS RESULTATS DEL CLUB BÀDMINTON POLLENÇA

Bons resultats del Club Bàdminton Pollença a Porto Cristo. Pel que fa els sub 11 els quatre pollencins arriben a les semifinals quedant David en primera posició, Esteve segon i Pau tercer en vèncer a Adam que quedà quart.
Per part de les nines Zinab i Caterina segueixen lluitant a jugadores molt més majors i amb més experiència que elles, però, l’entrenador Marc Monzonis comenta que “es veu una progressió molt bona i serà interessant el dia que s’enfrontin a jugadores de la seva edat”.

La propera jornada serà dissabte 8 de maig al Pavelló de Pollença.

El Club Bàdminton Pollença aquest cap de setmana a Porto Cristo.

DERROTA DEL RUGBY UNIÓN (CORSARIS RUGBY + DIMONIS RUGBY) VS. PONENT

El partit es va jugar el passat diumenge a terres pollencines. Unión arribava amb esperances després de la victòria ajustada contra el Menorca, però sabien que el Ponent no és un rival fàcil. El resultat ho anava a mostrar amb claredat.
Des del Club, comenten que l’equip va començar el partit “amb molt desordre i accelerat”. Entre el minut 6 i el 20 es produeixen assajos consecutius del Ponent que ja decantaven el partit a favor seu.

La segona part no comença molt millor per Unión, qui rep a 8 minuts de l’inici. És llavors quan sembla que el ritme comença a entrar en l’equip i aconsegueixen algunes jugades que posen en perill la marca d’assaig rival. Finalment, acabaren el partit amb la derrota i des del Club expliquen que fou tota una “lliçó de rugbi, de com moure la pilota pel camp per part del Ponent, que fuig a casa amb un merescudíssim 0-75”.

ÈXITS PER JAVIER SEGUÍ, REGATISTA DEL RCNPP

Javier Seguí ha quedat aquest cap de setmana segon en el Campionat d’Espanya d’ILCA 6 masculí. A més, també ha quedat primer en el rànquing nacional, cosa que fa que immediatament pugui participar en el Mundial d’ILCA 6.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button