Esports

Obertes les inscripcions per la jornada «Alimentació saludable el millor combustible en l’esport»

El piragüista pollencí Sete Benavides participarà al seminari de nutrició esportiva

L’Observatori Esportiu de Mallorca de la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca posa en marxa un seminari web de formació tècnica amb el títol «Alimentació saludable, el millor combustible en l’esport». Una eina formativa sobre nutrició esportiva adreçada a esportistes, educadors físics, entrenadors, federacions, estudiants i, en definitiva, professionals i persones interessades en alimentació esportiva. 

Aquesta jornada d’assessorament tendrà lloc el pròxim 6 de maig a les 18 hores a càrrec de les dietistes i nutricionistes Xisca Juan Castell i Maria del Mar Duran Duran. Entre d’altres, es parlarà de la importància de la nutrició en l’esportista per optimitzar el rendiment, les necessitats energètiques i els factors que condicionen els requeriments calòrics de l’esportista, la hidratació, el ritme de les menjades o la suplementació i les ajudes ergogèniques.

Així mateix, hi intervindran tres esportistes destacats, que donaran consells i explicaran la seva experiència en l’alimentació en categories de primera. Entre els quals es troba el pollencí piragüista olímpic en la modalitat d’aigües tranquil·les amb denou medalles internacionals, Sete Benavides. Juntament amb Virginia Torrecilla, futbolista de l’Atlètic de Madrid de la Primera Divisió espanyola i capitana de la selecció espanyola; Jonathan Barreiro, jugador de bàsquet del Casademont Zaragoza pertanyent a la Lliga ACB, i Sete Benavides, piragüista olímpic en la modalitat d’aigües tranquil·les amb denou medalles internacionals.

Si t’interessa el seminari web a partir d’aquest dimarts s’obren les inscripcions que pots veure aquí. A continuació, podeu veure el cartell oficial de l’esdeveniment online:

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X