EntrevistesEsportsMunicipiVídeo

Un any després: Tot llest per la Cursa Tomir XX

Diumenge 28 es podrà celebrar el vintè aniversari d’aquesta competició, després que l’any passat s’hagués de suspendre per la pandèmia

Diumenge 28 de març torna, per vintena vegada, la Cursa Tomir. Aquesta fou la primera cursa de muntanya realitzada a Mallorca l’any 2000. D’ençà d’aquell any, des de la Secció de Muntanya Club Pollença han organitzat cada any dita competició fins que l’any passat s’hagué de posposar per la pandèmia. Diumenge, un any després del previst, es podrà celebrar el vintè aniversari d’aquesta competició.

Per aquest motiu, hem parlat amb els organitzadors. El director de la cursa, Nino Moreno i el president de la Secció de Muntanya, Miquel Llompart. Qui ens expliquen història, organització i tot sobre la Cursa Tomir 2021.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X