EsportsFormentorMunicipi
Destacat

Salt base des del Mirador del Colomer

Arriscat salt amb paracaigudes davant la mirada atònita dels visitants al mirador de la Creueta

Atenció al vídeo que ens ha arribat avui a redacció. Un home s’ha llançat amb paracaigudes des del Mirador del Colomer (Mirador de la Creueta) de Formentor, Pollença; davant la mirada atònita dels visitants. Molts no han dubtat en immortalitzar el moment i gravar l’arriscada maniobra amb els seus mòbils.

Les imatges ja s’han fet virals per les xarxes i continua essent una incògnita com l’home ha tornat al punt de sortida. També es desconeix el motiu del bot; ja que si es tracta d’una pràctica esportiva semblava un risc massa alt. Això si, l’home pareixia controlar la distància i ha caigut totalment dret sobre les roques.

Es desconeix la data o el moment exacte del salt però ja ha recorregut com la pòlvora diversos grups de whatsapp pel municipi fins a fer-se viral. Aquests són alguns dels vídeos que ens han arribat a la redacció de SomPollença

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X