EsportsVídeo
Destacat

Infinit d’Escàndol debuta amb un tercer lloc a l’hipòdrom de Manacor

Gran cursa del "Pollencí" que puja a podi en el seu debut manat per Tomeu Llobet

Infinit d’Escàndol es el cavall d’una colla d’amics entre els quals ses troba Manolo Chacon, Pollencí aficionat al trot, Ahir va debutar a l’hipòdrom de Manacor manat per Tomeu Llobet amb un meritori tercer lloc.

Fa un sis mesos aquests sis amics s’embarcaren en l’aventura de comprar una cavall de curses de trot, una tradició molt arrelada a Manacor, tot va sorgir a un dinar entre bromes, que ahir es convertir ja en un fet

Sebastia Ramonico ens conta que el cavall també conegut com el Pollencí per que el Manador va vestit amb una camisa amb la bandera pollencina tornarà córrer possiblement dia 20 de març i que esperen grans gestes d’ell ja que es un excel·lent cavall molt competitiu que prepara Tomeu Morei

Vos deixem la cursa integra per que pugueu gaudir del debut de Infinit d’Escàndol

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X