EsportsMunicipi

Un cap de setmana de campionats

El campionat de Mallorca de tennis i el de velers Flying Fifteen s'han disputat aquests dies

Campionat Mallorca Tennis

Eu Moll Tennis Club ha participat en tres confrontacions del campionat de Mallorca per equips que s’han disputat aquest cap de setmana.
Destaca la victòria de l’equip contra el Club de Tennis Porto Cristo. Aquesta victòria situa els cadets d’Eu Moll Tennis Club com a primer classificat del seu grup.

La victòria fou per tres a dos i els punts els aconseguiren Jaume Socies, que es va imposar en el seu partit per 6-2 i 6-1 a Jorge Hidalgo; Gaspar Company, que va superar per 6-0 i 6-1 a Aitor Olmos i Ethan Domínguez, que va derrotar per 6-2 6-4 a Xavier Allande. Els altres integrants de l’equip foren Lluc Cifre i Kevin Gómez.

Dissabte dematí també jugaren els dos equips benjamins. L’equip femení format per Cristina Scripca, Valentina Cifre i Aina Socias varen perdre contra el Tennis La Salle. Mentre que l’equip masculí format per Pau Ferrer, Marc Provensal, Cristian Fuentes i Marc Lorente perderen contra el Club de Tennis Felanitx.

Campeonat Balears Flying Fifteen

Aquest cap de setmana també s’ha duit a terme el campeonat de velers Flying Fifteen. On hagué un total de 12 participants. En el podium, quedà en tercer lloc Rafa Benitez y Pilar Casares, del RCNPP. En segon lloc, Jhon Walker y Stephen Babbage, també el RCNPP. La victòria fou del Club Nàutic Arenal, de la mà de Patrick i Vincent Harris.

Segon dia de regata, dissabte 21 de febrer
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X