EsportsMunicipi

Cap de setmana amb poc esport pollencí

La piscina municipal del Moll amplia aforament a partir d'avui

A causa de la situació sanitària en la qual ens trobem, molts esports del nostre municipi s’han vist paralitzats. Però, us informem dels que si segueixen i les novetats de l’àrea d’esports de Pollença.

Regata Trofeu Galeria Maior

El passat dissabte fou la segona prova de la regata Trofeu Galeria Maior Pollença. Participaren 12 flying fifteen i 8 creuers. Poc vent, de direcció Est, però els va permetre navegar unes dues hores.

A falta d’una prova, Stephen Parry fou el primer classificat flying fifteen. I el surka de Mario Tecglen fou el primer classificat de creuers.

El 13 de març serà la pròxima regata. Les inscripcions són gratuïtes i obertes a tothom. S’han de posar en contacte al mail vela@rcnpp.net.

Bàsquet Pollença

Des de les xarxes socials del Club Bàsquet Pollença aquest cap de setmana han expressat les seves ganes de tornar a la competició. “L’esforç de tots els clubs és gegant, els nins i nines han pogut seguir gaudint de tot allò què més els hi agrada en moments difícils i amb seguretat. Ara toca la desescalada fins a tornar a competir i sobretot que els més petits també ho puguin fer”.

Àrea esports Pollença

A més, des de l’àrea d’esports han comunicat que s’amplia l’aforament de la piscina del Moll. Amb motiu de les noves mesures que entren en vigor avui:

A partir d’aquest dilluns 15 de febrer amplien l’aforament de la piscina a dotze usuaris per hora. Ja podeu fer les reserves des de l’aplicació o telefonant a la piscina.

Els vestidors romandran tancats, no es podrà dutxar ni canviar-se de roba dins aquests. L’entrada i sortida a la piscina es farà pel vestidor de nadons, on s’habilitarà al llarg de dilluns matí una zona només per entrada i una per sortida.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button