EsportsMunicipi

De camí a un acord pel projecte del nou skatepark de Pollença

Ajuntament i skaters s'han reunit per xerrar de la ubicació, entre altres coses, del parc

A finals del mes de gener, es produí una reunió entre skaters i Ajuntament. A l’assamblea es trobaven presents un representant dels skaters, Manu Domingo; el batle, Tomeu Cifre; la regidora d’esports, Bianca Aguilar; el regidor de joventut, Mateu Soler i responsable del Poliesportiu, Pedro Bauçà.

Aquest estiu, ja és varen reunir i tenir una primera toma de contacte. A aquella reunió, els skaters demanaven que s’ampliés la zona d’skatepark actual. Però, l’Ajuntament no hi estava d’acord amb utilitzar el mateix espai. De fet, fa unes setmanes, la regidora d’esports, Aguilar, ens explicava a Som Pollença que “l’espai actual és molt petit, però abans de fer una gran inversió i que això suposi una petita ampliació del lloc on es troba ara, estam estudiant fer l’skatepark a Can Escarrintxo si, finalment, es materialitza la compra del terreny per part de l’Ajuntament”. 

Davant aquestes paraules la comunitat skater pollencina i, també d’arrel de Mallorca van fer una campanya amb el hashtag #skateparknou i #skateparknuevo on s’acumularen a prop de 180 comentaris a la publicació de la notícia. Davant això, es va concertar una altra reunió, la qual es va celebrar la setmana passada.

Tant de part dels skaters com de l’Ajuntament ens han explicat que fou una toma de contacte positiva. Domingo, ens ha explicat que “entre tots vàrem decidir que la millor opció per construir és la ubicació actual i ampliar-la”, la qual es troba al pavelló de Pollença. D’aquesta manera, “es podrà posar el doble de material de la seva capacitat actual”. Bianca Aguilar, ens ha explicat què “s’ampliarà (encara no se sap en quants de m2) ocupant part de la zona del pavelló on hi ha la gravilla”.

A més, Domingo ens ha contat que “des de l’Ajuntament mostraren voluntat política per dur-ho a terme“. I, que els van dir que comptarien amb ells “per al disseny i que serà de ciment, cosa que és molt bona notícia pels skaters“. Tot i això, diu que no els han “assegurat que pugui entrar dintre els pressuposts d’enguany, podria entrar en els de 2022”. Per altra banda, Aguilar ha dit que “encara és prest per poder dir quan es durà a terme perque s’ha de fer el projecte -el qual implica obra (nivelar i pavimentar la zona que s’amplia, llevar murs i fer de nous)”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X