Esports

Cada cop més a prop de tenir el nou rocòdrom

Aguilar: "s'estudia la possibilitat de fer un nou skatepark a Can Escarrintxo si finalment l'Ajuntament ho compra"

Dins les obres de les grades i els vestuaris del Poliesportiu de Pollença, en un principi, no es contemplava la idea d’afegir-hi la renovació del rocòdrom. Però, tal i com explica la regidora d’esports, Bianca Aguilar, “després de reunir-nos amb els escaladors habituals vam adonar-nos que era una passa necessària, ja que estava antiquat i demanava millores, com per exemple, de ventilació, que abans no n’hi havia, i d’il·luminació”.

La regidora ha explicat que van posar-se ràpidament en contacte amb l’enginyer per mirar d’engrandir l’espai, arribant a l’acord d’eliminar un vestuari petit adjacent, aconseguint així una ampliació de 3 m de llarg, el que suposa, aproximadament, un increment del 20% del mateix.

La pròxima passa fou incloure aquesta obra dins el projecte de les grades i vestuaris que duu a terme l’empresa licitada.

Bianca Aguilar, Regidora d’Esports

No volíem simplement ampliar el rocòdrom sinó que volíem renovar-lo també per dins. Per això vam tornar a reunir-nos amb els escaladors i un arquitecte especialitzat perquè explicassin les necessitats de l’espai i quina seria la nova distribució més adient.

Bianca Aguilar

Davant això, Aguilar ha avançat que, tot i ser un projecte llarg, perquè després s’haurà de treure la licitació perquè una empresa s’encarregui de la instal·lació, a finals de la setmana que ve ja es tendrà el projecte, redactat per l’arquitecte, de com serà el nou rocòdrom.

L’skatepark es podria translladar a Can Escarrintxo

Aguilar també ens ha parlat sobre la situació de l’skatepark que hi ha al Pavelló, el qual, des de fa temps, els seus usuaris demanen una millora de l’espai davant l’increment de nous joves interessats al municipi en aquest esport.

La regidora ha explicat que “l’espai actual és molt petit, però abans que fer una gran inversió i que això suposi una petita ampliació del lloc on es troba ara, estam estudiant fer l’skatepark a Can Escarrintxo si, finalment, es materialitza la compra del terreny per part de l’Ajuntament”. De fet, ha avançat, ja s’ha mirat diferents tipus de materials a utilitzar.

Skatepark del Pavelló
Mostra més

Articles relacionats

2 comentaris

  1. El canvi a l’skatepark es necessari, ens agradaria molt a tots el que practicam aquest deport poder disfrutar de unes instalacions com han de ser. Estariom contents amb una d’aquestes reuinions amb la regidora d’esports, a fi de trobar una solució lo antes posible i sobretot per deixar algo aclarat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X