Esports

No podrà haver-hi públic a la Pujada a Formentor

L'organització farà el possible per a poder retransmetre la prova en directe

Tal i com avançava Som Pollença fa uns mesos, el proper 23 de gener es té previst celebrar la Pujada a Formentor cap a la Creueta, el lloc escollit per a la primera cursa del Campionat de Muntanya de la Federació d’automobilisme de les Illes Balears.

Tot i això, disortadament, avui el Club Esportiu Escuderia Costa Nord ha informat que la situació sanitària els obliga a que la cursa es faci sense públic per tal de complir amb les restriccions aprovades avui i que entraran en vigor el proper dimecres, a causa de la situació de crisi sanitària.

Des de l’Escuderia Costa Nord, a través de les seves xarxes socials, han afirmat que “a tots ens agrada veure les cunetes plenes d’aficionats” però la situació és la que és i “hem de ser responsables i evitar que la situació s’agreugi”. Per això han assegurat que, des de l’organització faran el possible per a poder retransmetre la prova en directe.

Cal recordar que encara queden tres dies per a poder fer les inscripcions per a la prova de la Pujada a Formentor i ja hi ha molts pilots que s’han apuntat per tal de no perdre’s aquesta prova en les diferents modalitats, com ara A. Bisquerra i M. Verger amb el Citroën DS3 R5, Biel Arrabal amb el seu Silver car S2, Llorenç Perelló amb la CM Talex M2, Fernando i Àngela Dameto amb un Porsche 911, entre molts altres corredors.

Anirem informant de les darreres novetats relacionades amb l’esperat esdeveniment de la Pujada a Formentor d’aquest proper 23 de gener.

Fernando i Àngela Dameto (Font: Escuderia Costa Nord)
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button