Esports

Resultats esportius del cap de setmana a Pollença

Ha tingut lloc la darrera etapa de la lligueta de tardor al RCNPP

Bàsquet

L’Infantil Femení Promoció 2008 guanya davant el CB La Salle per 63-44. En la segona part del partit va ser on les jugadores es van veure millor en el joc, a través d’una bona defensa i arribant a l’encert amb molt bones jugades.

Victòria també per a l’Infantil Masculí Preferent que aconseguí un 42-56 dins Sa Pobla BC, destacant, sobretot, la bona defensa demostrada per part dels jugadors pollencins.

Per la seva part, el Junior Femení derrotà al Sa Pobla BC a casa, aconseguint així la seva quarta victòria i arribant a ocupar la segona posició del grup, lo qual els dóna l’oportunitat de jugar, per primer cop, Interilles.

Gran partit de l’Infantil Femení Preferent 2007, que segueix invicte amb un partit acabat en 66-15 davant el Ciutat Inca Basquet, que demostrà, un cop més la complexitat en la defensa i atenció en el contraatac.

L’Infantil Masculí Promoció obtingué també la victòria davant un bon Uadis Sant Josep, partit que finalitzà en 70-52. Tot i la victòria, va ser un partit amb dues parts molt diferenciades i competitives, lo qual els indica que s’han de millorar errors i preparar-se més de cara al partit del proper dissabte.

Derrota del Junior Masculí Promoció dins el CTEIB Basquet, tot i la igualitat que regnà el partit però que finalment acabà en una pèrdua per 71-54.

Futbol

El Pollença i Port FC aconsegueix la victòria a casa aquest cap de setmana davant el Port de Sóller per 2-0. Dragan va ser qui va donar el primer gol al conjunt pollencí i Joan Manel qui marcà el segon.

Pollença i Port vs Port de Sóller

Regata de creuers i flying fifteen

Aquest passat dissabte tingué lloc també la darrera prova de la lligueta de tardor del RCNPP a la Badia de Pollença. Tot i que a primeres hores del matí pareixia que el temps no permetria la celebració d’aquesta, finalment si va deixar sortir a navegar.

Es tractava de la regata de creuers i flying fifteen. En el primer cas, els guanyadors foren:

  1. Surka de Mario Teglen
  2. Zorongollo de Joan Vadell
  3. Jintonique de Marga Villalonga

En el cas dels flying fifteen, els guanyadors van ser:

  1. Jhon Walker
  2. Stephen Parry
  3. Michael Beecken
Font: RCNPP
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button